Hurtig og nem levering
Bestil frem til kl. 16.00 hverdag
Din "one stop shopping" distributør
Vi sikrer dig altid en god pris

VP Distribution Refurbished Program

I en verden, hvor elektronisk affald er bekymrende voksende, og det teknologiske fremskridt sker i et tempo som aldrig set før, har konceptet med renoveret it-udstyr fundet sin helt naturlige del i marked.

Det skal være nemt for virksomheder at vælge grøn it. Hos VP Distribution vil vi udover det ønskede retail produkt(er) tilbyde et tilsvarende refurbished produkt, hvis det er tilgængeligt i markedet. På denne måde kan vi hjælpe med at fokusere på de miljøproblemer, der finder sted rundt om i verden.

VP Distributions refurbished-program består kun af "grade A"- klassificerede produkter. Vores samarbejdspartnere som vi har brugt igennem mange år er nøje udvalgt og vi garanterer, at erhvert refurbished produkt, du modtager, er klar til brug og vil altid fremstå i god stand.

Hvorfor skal du købe Refurbished?

Ved at købe refurbished hos VP Distribution kan du spare penge og samtidig være sikker på at kvaliteten er 100% i orden. 

  • Forlænget garanti - VP Distribution tilbyder altid 1 års garanti på refurbished produkter, men med mulighed for at forlænge garantien som et tilkøb op til 3 år. 
  • Spar penge - Du kan spare op til 80% fra new retail prisen ved at vælge refurbished.
  • Klassificerede produkter - Hos VP Distribution tilbyder vi kun "grade-A" produkter, som er den bedste karakter et refurbished produkt kan blive tildelt. 
  • Beskyt miljøet - Refurbished produkter er med til at skåne miljøet for unødvendigt elektronik affald.

Hvis du gerne vil sælge til os

Står du i en situation, hvor du skal udskifte dit IT-udstyr med noget nyt, og gerne vil sælge dit gamle udstyr/setup? Så er du meget velkommen til at tage fat i os - Så kommer vi hurtigt tilbage med et bud.