Hurtig og nem levering
Bestil frem til kl. 16.00 hverdag
Din "one stop shopping" distributør
Vi sikrer dig altid en god pris

VP Distribution ApS

VP Distribution er en niche distributør med fokus produkter inden for den nyeste teknologi af netværk og AV-løsninger. Vi har at gøre med produkter, der efter vores mening tilfører værdi for vores kunder, hvad enten det er et supplement til en eksisterende installation eller et helt nyt setup. VP Distribution er en værdiskabende distributør og vores ambition er at være vores kunders foretrukne partner inden for de forretningsområder, som vi beskæftiger os med. Når du vælger VP Distribution som din distributør, vælger du effektivitet, variation og pålidelighed. Vores produkter og viden om branchen har gjort os til eksperter på markedet. Vi er dedikerede og fokuserede på de produkter, som vi distribuerer, og sætter en ære i at tilbyde dig kompetent og professional rådgivning. Vi har en fleksibel og holistisk tilgang til vores kunder, og vi vil altid gøre det ekstra for at hjælpe dig med at hjælpe din kunde.

 

Vi er ikke kun din leverandør - Vi er din partner.

  • Vi tror på samarbejde og tætte relationer til vores kunder. Det give r et højere serviceniveau, bedre dialog og gensidig udvikling af forretningen.
  • Vi bestræber os på at give vores partnere den bedste kundeservice og samlet set en god oplevelse, når du handler med os.
  • Vi tror på tillid mellem mennesker. Det er derfor, vi gør alt for at sikre, at du modtager nøjagtige og troværdige oplysninger fra os, så du kan træffe de rigtige beslutninger til gavn for din virksomhed såvel som dine kunder.
  • Vores vigtigste opgave er at sikre hurtig og fleksibel levering til en konkurrencedygtig pris.
  • Gennem vores logistiske set-up og tætte samarbejde med flere internationale rederier kan vi levere indenfor 24 timer i Skandinavien og resten af Europa indenfor 48 timer.

Vores services

Vi er ikke kun din leverandør - Vi er din partner. 

Uanset om du har handlet hos os én eller flere gange garanterer vi, at du altid vil opleve den samme gode service. 

Prisfiler

Vi stiller pris, lager og produktdata til rådighed.

Som registreret forhandler kan du downloade prisfiler, der indeholder opdaterede priser, lagerstatus og produktdata. Filer kan hentes så ofte du vil og er tilgængelige i almindelige formater som XML, CSV og JSON.

Skriv en mail til info@vp-distribution.com eller kontakt os på +45 69176979