Hurtig og nem levering
Bestil frem til kl. 16.00 hverdag
Din "one stop shopping" distributør
Vi sikrer dig altid en god pris

Alta Labs

 

Alta Labs udvikler innovativ teknologi, der udfordrer normen, giver pålidelighed, sikkerhed, skalerbarhed og er super nem at bruge. Alta Labs blev grundlagt i 2022 og deres revolutionerende netværksteknologi drives af deres proprietære softeware og unikke hardware design. 

Menneskene bag Alta Labs er branchefolk med omfattende erfaring af hardware design og softwareudvikling. 

Målet er at skabe tilgængelig og intelligente produkter, der gør dit netværksmiljø kraftfuldt og mere pålideligt. Alta Labs levere produkter i professionel kvalitet, som er med til at forbinde og administrere dit netnærk nemmere end nogensinde. 

Alta Labs er her for at hjælpe dig med at implementer dit næste netværk i verdensklasse.

Hvorfor Alta Labs?

Alta Labs leverer en utrolig pålidelig platform, der tilbyder innovative propritære funktioner, men nem nok at bruge til, at alle kan implementere et netværk i verdensklasse.

Alta Labs stiller salgs-, teknisk support- og marketingdesignressourcer til rådighed uden omkostninger.

Alta Labs leverer produkter med højere ydeevne og pålidelighed end deres konkurrenter.

Alta Labs leverer træningsvideoer og teknisk support til dem, der installerer deres produkter.

Alta Labs produkter

Vi er glade for at dele den første del af produktserien fra Alta Labs. Disse produkter er kun begyndelsen og vi ser frem til at bringe dig endnu flere produkter i fremtiden. 

 

Skalerbar Multi-Site Management: Implementer og administrer flere websteder hurtigt og nemt. Hvert websted indeholder sit eget datasæt.

Mobilapp: Overvåg og administrer dine netværk fra dine mobile enheder.

Dashboard, der kan tilpasses: Tilpas dit dashboard med de oplysninger, du ønsker.

Enhedskort: Se forbindelsesdetaljer og konfigurer dine adgangspunkter eller klient forbindelser ved at klikke på enhedsikonet.

Trådløst netværk farvekodning: Patent afventende funktionalitet, der giver dig mulighed for tildele farvegrupper til trådløse SSID'er og bruge dem til at tildele medlemskab til trådløst adgangspunkter.

Statussnapshots: Se en visuel tidslinje på dashboardet for hvert adgangspunkt.

AltaPass Multi-Password-teknologi: Tillader alle klienter at oprette forbindelse til det samme trådløse netværk SSID, men giver dem forskellige adgangsniveauer afhængig af adgangskoden de får for at logge ind.

Mørk tilstand: Match dit systemtema, brug et lyst tema, eller vælg et mørkt tema til interface.

Site Manager: Giver et overblik over alle websteder, viser antallet af enheder for hvert websted og viser, hvornår opdateringer er nødvendige. Tilføj nemt nye websteder.

DPI Engine: Avanceret filtrering til blokering indhold efter applikation eller domæne

Hotspot-funktionalitet: Opret dit eget lokale hotspot med logo, titelside, vilkår for service og en endelig destinationsside eller omdirigering til en ekstern URL.

On-The-Fly ændringer og scanning: Foretag ændringer uden at tage dit netværk ned. Scan også dit AP-miljø uden at forstyrrer WiFi.

Global Cloud Infrastructure: Bygget på et verdensomspændende indholdsleveringsnetværk til optimere respons og latenstid globalt.

SSID Broadcasting Fleksibilitet: Derudover for at skjule dit SSID, kan du fortsætte udsende dit SSID under en "planlagt off” begivenhed. Dette giver netværksadministratorer muligheden for at give brugerne ekstra tid på netværket.

AP6 og AP6-PRO Acess Points

 

 

 

 

 

 

 

(AP6-PRO)

WiFi 6 Med WiFi 7 Fordele: Bygget på en innovativt nyt dual-band, 6 stream, WiFi 6 netværksplatform fra Qualcomm®, den AP6-Pro inkorporerer 4096 QAM, en primær funktion af WiFi 7, der giver en kombineret 6.3 Gbps WiFi-kapacitet.

Overlegen rækkevidde og ydeevne: Vores proprietært antennedesign giver overlegenhed rækkevidde og ydeevne. AP6-Pro har fire 5 GHz-antenner, et design der hjælper AP6-Pro med at overgå 2x2 AP'er med en over 30 % gennemløbsstigning i mange tilfælde.

IP54-klassificeret: AP6-Pro er IP54-klassificeret, tilbyder stærk beskyttelse mod faste stoffer som f.eks støv i et kommercielt miljø, og en begrænset niveau af vandspraymodstand.

(AP6)

Overlegen rækkevidde og ydeevne: Vores proprietært antennedesign giver overlegenhed rækkevidde og ydeevne. Udviklet af en team med omfattende WiFi-designekspertise, AP6 giver problemfri roaming og avanceret trafikstyring for at sikre en overlegen WiFi-oplevelse.

Højtydende WiFi 6: Bygget på Qualcomms dual-band, 4-stream WiFi 6 netværksplatform, AP6 leverer optimal 2,4 GHz og 5 GHz WiFi 6 ydeevne.

S24-PoE Switch

 

 

 

 

 

 

 

Rackmonterbar 24-ports switch: Den S24-PoE har fireogtyve 10/100/1000-porte.

Power Over Ethernet: Seksten af ​​portene tilbyder 802.3at PoE+ funktionalitet med en PoE budget på op til 240 watt.

SFP+-forbindelse: S24-PoE inkluderer to SFP+-porte, der giver 1, 2,5, 5 eller 10 Gbps forbindelse.

Bluetooth: Seamless setup via Bluetooth and Alta Management Interface.

S16-PoE Switch

 

 

 

 

 

 

 

Rackmountable 16-Port Switch: The S16‑PoE has sixteen 10/100/1000 ports.

Power Over Ethernet: Otte af portene tilbyder 802.3at PoE+ funktionalitet med et PoE-budget op til 120 watt.

SFP-forbindelse: S16-PoE inkluderer to SFP-porte giver 1000 Mbps tilslutning.

Bluetooth: Problemfri opsætning via Bluetooth og Alta Management Interface.

S8-PoE Switch

 

 

 

 

 

 

 

Kompakt 8-ports switch: S8-PoE har otte 10/100/1000 porte. Den har en kompakt formfaktor, der kan monteres på væg el placeret på et skrivebord.

Power Over Ethernet: Fire af portene tilbyder 802.3at PoE+ funktionalitet med et PoE-budget på op til 60 watt.

Bluetooth: Problemfri opsætning via Bluetooth og Alta Management Interface.

 

Se alle Alta Labs produkter her